Valmennustoiminta

Valmennuksen ajankohdat ja ryhmien kuvaukset löydät viikko-ohjelmasta Etusivulta.

Sulkapallon aloituskynnys on matala, ja lajia voi harrastaa monella tasolla, kuten mökillä tai kaverin kanssa vapaasti läiskien. Mutta lajin todelliseen ytimeen ja nautintoon pääsee käsiksi vasta kun sitä alkaa pelaamaan oikeasti. Sulkapallo on fyysisyyden lisäksi äärimmäisen tekninen laji, ja melkeinpä välttämätön tapa oppia sulkapalloa on osallistua valmennukseen, missä opetetaan sulkapallon oikeaoppiset tekniikat.

Suositeltavaa on osallistua valmennukseen heti harrastamisen alusta alkaen, sillä tekniikat oppii omatoimisesti väärin, ja väärien tapojen poisoppiminen on kerta toisensa jälkeen todetusti hyvin hidasta ja raskasta. On ensin opittava oikea tekniikka teoriassa, minkä jälkeen sitä on harjoiteltava niin pitkään kunnes se niin sanotusti syöpyy lihasmuistiin. Tämän jälkeen opittua tekniikkaa voi hioa ja parantaa. Sulkapallo on niin vauhdikas laji, että pelin aikana tekniikkaan ei yksinkertaisesti ehdi kiinnittämään huomiota, vaan suoritus tapahtuu reaktionopeudella.

HanSu järjestää jatkuvasti kaikentasoista valmennusta, alkeiskursseista kilpatasolle. HanSun valmentajat ovat kokeneita SM-tason kilpapelaajia, joiden oppeihin voit luottaa joka käänteessä, ja ryhmät on suunnattu eri tasoisille pelaajille: siis ei ole syytä pelätä liian kovaa tasoa, vaan jokaiselle löytyy sopivan tasoinen ryhmä.

Valmennushinnat kaudelle syksy 2021 - kevät 2022

Kevätkausi 4.1 - 31.5

1h treeniä viikossa 270e

1,5h treeniä viikossa 320e

2h treeniä viikossa 380e

2,5h treeniä viikossa 430e

3h treeniä viikossa 480e

Syyskausi 31.8 - 21.12

1h treeniä viikossa 250e

1,5h treeniä viikossa 300e

2h treeniä viikossa 350e

2,5h treeniä viikossa 400e

3h treeniä viikossa 450e

Valmennuksiin ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu FloMembersissä osoitteessa FloMembers.

Kurssit ja leirit